Doublepoint

Het bestellen zelf was wel gemakkelijk maar de beloofde levertermijnen kloppen niet op hun website. Op zich zijn de producten correct en zoals beschreven maar daar heb je niet veel aan als ze niet geleverd worden.

Edit 24/02: Naar aanleiding van de verlossende mail dat mijn bookshelf speakers eindelijk gaan geleverd worden (op 26/02) pas ik deze review aan. Ze herkennen hun fout en leggen het bij een samenloop van omstandigheden. Ik betwijfel of dat de volledige waarheid is, maar dat laat ik in het midden zonder bewijs.

Ze zijn wel zo vriendelijk om een kleine attentie te voorzien voor het ongemak in de vorm van een haspel draad voor de speakers.

Edit 28/02: van hun attentie is niets in huis gekomen en de finale levering was vandaag. NIET woensdag.

Edit 05/03: Na verder contact heb ik beslist om hun beoordeling net op voldoende te zetten omdat Slecht dan weer iets te negatief is gezien mijn eerste ervaring met de Dali Oberon 1. Al bij al zou ik zeer kort op de bal spelen met hen als je besteld bij hen en hun leveringstermijn met een korrel zout nemen.

Valse beloftes and leugens m.b.t levertermijn op website en via mail. Bestel hier niet als je effectief je product op tijd wilt. Na 7 weken nog altijd mijn speakers niet ontvangen.

Edit: Dit kan ik eerlijk gezegd niet veel meer verhogen dan een "Slecht" gezien de veel te lang levertijd. In al die tijd hebben ze de termijn op hun site niet aangepast dus het kan zowaar zijn dat dit weer gebeurd.

Edit 28/02: Alsnog meermaals gelogen over de levering. eerst hadden ze alles maandag klaar om te leveren met uiteindelijke leverdatum woensdag 26/02. Vervolgens werd het donderdag en uiteindelijk vandaag 28/02 eindelijk ontvangen, na bijna 8 weken!

Edit 05/03: De verzending blijft onvoldoende gezien de vele vertraging maar is niet meer waardeloos omdat ze het opzich wel blijven opvolgen, maar een voldoende kan ik dus voor deze levering niet geven.

Ze hebben directe contact mogelijkheden en reageren op zich goed, maar liegen gewoon over je bestelling en de verwachte levertermijn.

Edit: De klantenservice verhoog ik nu wel naar Goed omdat ze uit eigen beweging wel een attentie wil geven voor de vertraging en het verknoeien van mijn order.

Edit 28/02: Valse beloftes tot op het einde. Ze blijven wel verassend genoeg steeds bereikbaar.

Edit 05/03: Ik werd wederom gecontacteerd om de achtergebleven kabel alsnog op te sturen. Dit is dus wel positief. Ik heb tevens feedback gegeven over de verloop van de verkoop. Ze staan op zich open om dit te bekijken en volgen wel verder op. Daarom heb ik alsnog mijn klantenservice rating verbeterd.

Scorekaart voor Doublepoint