Max ICT B.V.

Beste Lucaslandeweerd,

Hartelijk dank voor je review en de positieve beoordeling van onze producten en klantenservice! Fijn om te horen dat de refurbished harde schijven en andere opslagapparaten in perfecte staat waren en naar behoren werken. We streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren en het is goed te weten dat dit wordt gewaardeerd.

We zijn blij dat je de klantenservice als fantastisch en behulpzaam hebt ervaren. Onze medewerkers doen hun best om klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en het is fijn om te lezen dat dit in jouw geval heeft geleid tot een positieve ervaring.

Wat betreft de verzending, bedankt voor je feedback. We begrijpen dat de verzending iets langer duurde dan verwacht. Zoals je al aangeeft, kan dit te maken hebben met de locatie van ons magazijn. We zijn voortdurend bezig met het optimaliseren van onze logistieke processen om de levertijden te verbeteren en dit is waardevolle informatie voor ons. We zullen dit zeker meenemen in onze evaluatie.

Nogmaals dank voor je feedback. We waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Het team van Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops