Max ICT B.V.

Beste chizzle01,

Hartelijk dank voor je review. We vinden het vervelend om te horen dat je ervaring met onze webshop niet aan je verwachtingen heeft voldaan. We begrijpen je frustratie over de onduidelijkheid rondom de levertijd van de RTX 4080 Super videokaart, en het feit dat deze uiteindelijk niet leverbaar bleek.

Het klopt dat we op onze website een levertijd van 1-3 werkdagen communiceerden, en een voorraad van 9 stuks aangaven. Helaas bleek dit een onjuiste indicatie te zijn. We hebben de voorraad- en levertijdinformatie van onze leverancier overgenomen, maar deze bleek niet accuraat te zijn. Dit spijt ons zeer.

Maar dat neemt niet weg dat we vanaf het moment dat we erachter gekomen zijn dat uw bestelling niet meer leverbaar was, we naar oplossingen gekeken hebben voor u.

Zoals ik in mijn mail ook had aangegven: "Echter zijn de 4080 (super of non super) niet meer in productie, en de 5000serie kaarten zijn eigenlijk nog niet voldoende op voorraad geweest om een mooi alternatief te bieden.

Op dit moment kennen we ook geen levertijd voor 5080's of 5090's

Ik kan kijken wat voor alternatieven er zijn in een lager segment, of wellicht een AMD variant? "

Op dit moment zijn we nog druk bezig met uw annulering te voltooien, en doen er alles aan om dit zo soepel mogelijk te verwerken.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak. We hopen dat je in de toekomst wel een positieve ervaring met onze webshop zult hebben.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops