AlgemeenIk heb een MSI OLED Monitor (MAG 321UP QD-OLED) gekocht bij Megekko omdat ze de goedkoopste waren op het moment van bestellen en ik voorheen producten bij hun gekocht had met een goede ervaring.
Dus ik heb de MSI monitor besteld, en hij werdt netjes verstuurd dezelfde dag nog. Jammer genoeg kreeg ik de monitor 2 dagen later pas door een fout bij DHL. Maar dit is natuurlijk niet iets wat Megekko in de hand heeft!
Verder heb ik altijd goede ervaringen met deze webshop, en raad het zeker aan!
De verzending was vanuit Megekko helemaal vlekkeloos verlopen. Jammer genoeg werdt de levering door DHL zelf een dag vertraagd maar hier kan Megekko natuurlijk niets aan doen.
KlantenserviceDe klantenservice van Megekko krijg van mij een dikke 5 sterren. Een week nadat ik mijn bestelling geplaatst had voor de MSI 4K OLED Monitor was deze 200 EUR in prijs gezakt. Ik heb hierop een mailtje gestuurd of Megekko iets voor mij kon beteken en dezelfde dag werdt mij nog verteld dat ik het verschil netjes teruggestort zou krijgen.
Het is duidelijk te zien aan de communicatie en hoe snel er gereageerd wordt dat de klant erg belangrijk is voor Megekko.