AlgemeenIk koop al jaren producten bij Alternate, altijd naar volle tevredenheid. Deze keer was het een geheugen kit. Prijzen zijn concurrerend en het assortiment is dik in orde.
De website is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Alle nodige productinformatie en voorraad informatie is in één oogopslag te zien. Bestellen en betalen zo gepiept.
Zo nu en dan heb ik ook producten afgehaald en ook dat is een prettige beleving. In de showroom zijn diverse producten opgesteld en zijn er ook koopjes te vinden. Bij binnenkomst is er een aanmeldzuil, na aanmelding wordt je order verzameld en gereed gemaakt. Bij de afhaalbalie verschijnt je nummer van de wachtrij op een scherm, waar je al live de status van het proces kon volgen. Snel en efficiënt.
Mocht het product van je keuze uitkomen bij Alternate, kan ik je met een gerust hart aanbevelen het bij hen te bestellen.
Ordernummer: 258240244
Zoals op de website vermeld, voor 22.00 uur besteld, volgende dag geleverd, tenzij anders vermeld, is ook voor deze order van toepassing. Keurig verpakt, de dag na de bestelling geleverd, niets op aan te merken.
KlantenserviceVoor deze order niet van toepassing.
Ik heb in het verleden wel een afhaalorder geplaatst waarbij ik contact heb gehad met de klantenservice, om op het laatste moment een aanpassing te maken. Dit toen ik al onderweg was met de auto. Vriendelijk en begripvol te woord gestaan en snel in orde gemaakt.
Toen ik aankwam, werd de aangepaste order gereed gemaakt.