AlgemeenBegin september hier een WH-1000Xm5 gekocht. Geen goedkope koptelefoon maar goed ik wilde iets nieuws nu mijn Xm3 ouderdom begon te vertonen. Eerst even een xm4 gehad van coolblue maar die zat gewoon niet lekker.
XM5 gekozen, bestelling afgerond, allemaal prima.
Wel een beetje jammer dat er van enig advies geen sprake is maar goed, waar wel?
coolbue weet echt wel hoe ze iets moeten versturen. Het bekende blauwe doosje komt goed aan.
KlantenserviceIn december merkte ik dat de koptelefoon kuren begon te vertonen. Spontane resets na een uur of 2, 3. En opeens enorm zacht volume als ik in een vliegtuig zat.
Niet helemaal wat ik verwacht van zo'n duur apparaat. Dus ik meld 'm ter reparatie aan en stuur 'm eind januari op.
Dat was dom.
Ding komt na ruimt 2 weken terug. In de hoes gepropt. Rechter cup wijkt nu, zit speling in het kraakt. Contact gelegd via de app, geen reactie. Dan maar gaan bellen en ja hoor ik mag 'm opnieuw opsturen. Service medewerker kon geen enkele garantie geven dat het nu wel goed zou gaan.
Review bewerken kan blijkbaar niet
2e reparatie was na 3 weken gedaan. Zit nu vrijwel geen speling meer in de rechter cup. Wel kun je nu goed zien dat 'ie uit elkaar is geweest. Kraak is wel uit het geluid.