Azerty

Wij hebben bij Azerty onze nieuwe PC gekocht en zijn geholpen met perfect advies. Enkele onderdelen waren niet (op tijd) leverbaar en hier is keurig gezocht naar een oplossing. Ook de behuizing paste niet met de gekozen componenten, dat was vooraf al duidelijk en ze hebben boven kennis ook goede smaak voor de behuizing keuze :)

Het mooiste moment was ook dat we de gehele assemblage van de PC live hebben kunnen volgen. Het leek nog even alsof de radiator van de waterkoeling esthetisch niet helemaal zou passen, maar dat paste perfect en zo kom je niet voor verrassingen te staan als de PC arriveert.

We hadden abusievelijk gekozen voor alleen de assemblage en zonder de windows installatie, maar dit is keurig gecorrigeerd en een dag later werd de PC geleverd.

Wij zijn zeer tevreden met de service, de kwaliteit en interactie. Zowel per mail als live tijdens de installatie welke te volgen was via Youtube.

Zeker aan te raden en maak gebruik van hun speciale mailbox met experts. Zij kijken je keuze na, geven goed advies en zijn goed en snel bereikbaar.

Mijn enige nadeel was dat de zending niet gewijzigd kon worden. We hebben nogal wat moeten regelen om thuis te zijn voor de handtekening. Maar ook dat hebben we geregeld.

Ze hebben snel en correct gereageerd op al onze vragen en zelfs onze wijzigingen.

Scorekaart voor Azerty