Megekko

Bij Megekko al jaren klant voor allerlei computerbuilds die ik heb gedaan, verder nooit geen problemen mee gehad tot een paar maand geleden (november) met een SSD RMA die tot heden nog steeds niet is opgelost.

Vandaag een mail terug gekregen dat de SSD die ik zou hebben teruggestuurd in de originele verpakking (En die zelfs al naar de leverancier zou zijn gestuurd) 'niet origineel' is en dat de 'serienummer is overgeplakt' helaas is dit echter een SSD die letterlijk bij Megekko wegkomt.

Ik heb immers deze mail beantwoord, maar mijn mond viel bijna open van verbazing toen ik deze mail las.

Voor mij geen Megekko weer als het hierbij blijft helaas, ik hoop nog op een oplossing maar deze lijkt ver te zoeken.

Edit:

Het is door Megekko nu verder goed opgelost, hierbij ook de review aangepast! Hadden de verkeerde informatie van de leverancier teruggekregen.

Verzending is verder prima bij Megekko, meestal kwam het goed verpakt binnen en ook op de tijden die ze aangaven op de site. Nooit geen problemen mee gehad.

Klantenservice lijkt soms wat ver te zoeken, zelfs met de kerstdagen ertussen duurt het vrij lang om antwoord te krijgen op een RMA en daarbij komt dat je ze ook niet kunt bellen.

Scorekaart voor Megekko