AlgemeenBestelling gedaan op donderdag tijdens kantoortijd; beloofde levering op vrijdag. Maar nog op vrijdag of zaterdag werd er geleverd.
Helaas slachtoffer van Seagate gate. Ergo, Seagate HDD 3.5" EXOS X16 16TB besteld die nieuw zou moeten zijn, maar met een productie datum uit 2021 en aantal gelopen uren > 25500 wordt geleverd.
Klant contact kan alleen via email (geen telnr op website). Volgens mij mag dat niet eens en is telefonische bereikbaarheid/beschikbaarheid een must.
Afhandeling via mail gaat stroef via RMA procedure. Logisch in alle andere gevallen, maar niet om een groot probleem als dit. We zijn jaren lang klant bij Megekko maar kennelijk als het misgaat leer je de service pas goed kennen.
Een (nette) reactie gegeven op de (niet geleverde) service, maar er wordt helaas niet (nog) niet op gereageerd.
Teleurgesteld in Megekko. Wsl de volgende keer toch een tientje meer betalen bij een toko met goede klanten service.
Te laat met 2d. In deze tijd is 1d acceptabel. Voor 2d kies ik toch liever een leverancier met een betrouwbare pakket service.
KlantenserviceEerste mail kwam snel maar was een standaard mail. Er is vermoedelijk niet gekeken naar de inhoud van de klacht.
Geen reactie op de reactie die ik op de eerste mail gestuurd heb.