AlgemeenIk vind de website van Azerty niet de beste, ik vind de artikelen altijd via Tweakers Pricewatch.
Ik heb een serviceverzoek over mijn bestelling gedaan en maak nu kans op een laptop. Dat verklaart het hoge aantal reviews. Handig om negatieve reviews te doen verwateren maar ik moet zeggen dat ik niet ontevreden ben over Azerty.
Lekker snel met postNL. Die zijn waar ik woon altijd goed betrouwbaar.
KlantenserviceHet duurde wat lang voordat de retour verwerkt was. Uiteindelijk kreeg ik de melding dat deze afgerond is. Ik heb echter nog geen geld terug. Dat zou even kunnen duren (5 werkdagen) maar via de klantenservice werd me gemeld dat het al op mijn rekening moest staan. Maar ik heb nog even geduld.
Retourskosten moet je zelf betalen. Dat vind ik op zich een prima beleid omdat het je wat kritischer maakt over wat je bestelt en wat niet.
Ik krijg nu de kans een review te schrijven om een laptop te winnen maar ze hebben dan de voorwaarde "Azerty is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de winactie zonder opgaaf van reden stop te zetten.". Laten we er maar van uitgaan dat dat niet gebeurd.