Max ICT B.V.

Bestelling verliep prima. Geen enkele reden om aan te nemen dat het niet goed zou gaan. Artikel op voorraad bij leverancier dus geen vuiltje aan de lucht.. Leek het

Bestelling geplaatst op 19 november 2024.
Artikel (Nest Hub… dus niets bijzonders) is op voorraad bij de leverancier dus mag je verwachten dat het artikel binnen enkele dagen zal worden verzonden.. maar helaas was dat niet het geval..
Op 16 december 2024 maar eens navraag gedaan, waarna op 17 december reactie kwam dat nogmaals zou worden nagevraagd..
Vervolgens wederom enorm veel geduld gehad tot 9 januari 2025 wederom navraag gedaan maar hier geen enkele reactie op ontvangen. Tot uiteindelijk op 30 januari 2025 een melding kwam dat het artikel was verzonden.
Ongeveer 2,5maand na bestellen heb ik dan eindelijk het uit voorraad beschikbare artikel ontvangen.

Wat een belachelijk slechte service! Ik kan dus ook niemand aanbevelen om met deze prutsers zaken te doen.

Na het plaatsen van de bestelling en na het 1e contact met de klantenservice kwam er snel een reactie. Maar nadat ik een 2e keer moest navragen waarom mijn bestelling niet was geleverd ben ik volledig dood gezwegen. Belachelijk! Als je je zaken niet op orde hebt dan mag je klant daar niet onder leiden.

Ronduit belachelijk dat het bijna 2,5 maanden moet duren voordat je in staat bent om een standaard artikel uit te leveren.

Beste Bjorn_Z,

Hartelijk dank voor je review. We vinden het spijtig om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met de levering van je Nest Hub. Dit is absoluut niet de service die we willen leveren en we begrijpen je frustratie volledig.

Kun jij je gegevens delen met ons op webcare@maxict.nl?

Het team van Max ICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops