Azerty

Recent een bestelling gedaan en keurig alle onderdelen mogen ontvangen. Omdat 1 onderdeel niet goed paste (processorkoeler) werd mij een ander type koeler geadviseerd. Deze willen gaan ophalen, maar doordat een andere collega dit advies zag, legde hij me uit dat dit type koeler voor mijn processor niet geschikt was. Ik heb vervolgens uitgebreid samen met hem een passende koeler uitgezocht tot na sluitingstijd en ben met een goede koeler de winkel uit gegaan. De oude, te grote koeler, netjes ingeleverd en verrekend.
Ook een advies over een voedingsunit gehad (Corsair 750W uit 2016) die nog steeds kon werken op mijn nieuwe Asus moederboard. Deze was ook in orde, kon hem gewoon gebruiken. Dus dat scheelde mij een nieuwe voedingsunit. Dus geld uitgespaard.

Top service! Hier kom ik zeker weer terug.

Zending was verzonden via POSTNL. Dit was een slechte bezorging: heb 5 dagen moeten wachten op een pakket van Raalte naar Apeldoorn. Dit is een POSTNL probleem en niet van Azerty.

Goed geholpen met het traceren van mijn pakket waar ik lang op moest wachten.
POSTNL heeft de zending te laat geleverd, 5 dagen.
Gegeven advies over te lichte processorkoeler door medewerker in de winkel adequaat opgelost.

Scorekaart voor Azerty