Azerty

Azerty biedt een breed assortiment en scherpe prijzen. Sommige onderdelen waren elders net iets goedkoper, maar ik gaf de voorkeur aan één winkel. De website is overzichtelijk en informatief, met duidelijke productbeschrijvingen en heldere verwijzingen naar cashback-acties. De voorraadstatus klopte grotendeels, op één uitzondering na bij de processor. Dit werd netjes opgelost door de klantenservice, die mij transparant informeerde over de vertraging en de mogelijkheid gaf om een alternatief te zoeken of kosteloos te annuleren. Dit klantgerichte meedenken waardeer ik enorm.

De verzending verliep vlekkeloos. Doordat de processor later leverbaar was, werd mijn bestelling opgesplitst, zodat ik de overige onderdelen alvast ontving – een fijne service. De pakketten waren goed verpakt en voorzien van een duidelijke breekbaar-markering. De track & trace-updates waren helder en ik had geen problemen met de bezorging via PostNL. Er zijn voldoende verzendopties, al zou het minimum bestelbedrag van €50 voor verzending een drempel kunnen zijn voor kleine accessoires in de toekomst.

De telefonische klantenservice was goed bereikbaar en deskundig. Mijn technische vragen werden uitgebreid en begrijpelijk beantwoord, en zelfs mijn partner, die minder technisch is, kreeg duidelijke uitleg. Een verbeterpunt zou de reactietijd via WhatsApp kunnen zijn. Ik had gehoopt op een vlot antwoord, maar het duurde meerdere uren. Dit kan efficiënter, zeker voor korte vragen. Gelukkig kon ik telefonisch alsnog snel schakelen.

Scorekaart voor Azerty