ALTERNATE.nl

Voor mijn computer upgrade een processor, case en moederbord gekocht. Deze waren voor de destijds beste prijs beschikbaar. Had wat probleempjes met betalen via credit card, maar via klantenservice goed uitgekomen. Bestelling was de dag daarna al geleverd!

Eigenlijk niks aan op te merken. Het varieert natuurlijk waar je woont hoe goed de levertijden zijn. In het kleine dorp waar ik woon is het pakketje netjes aan mij overhandigd de dag nadat de betaling plaatsvond. Niet te laat, niet beschadigd, gewoon netjes geleverd.

Had wat problemen met het betalen via credit card. Ik wilde omwille van de prijs van de producten de bestelling verzekerd hebben, alleen credit card is geen standaard betaalmiddel in Nederland. Ondanks dat, kon het wel via Alternate.

Ik moest een specifieke betaaloptie selecteren, waarna ik een mailtje had moeten krijgen met daarin de betaalinstructies. Die kreeg ik helaas niet. Ik heb na ongeveer een half uurtje rustig de klantenservice gebeld om te kijken of dit opgelost kon worden. De wachtrij was, ondanks de drukte van Black Friday, minder dan 15 minuten. Gelukkig kreeg ik via de klantenservice razendsnel het mailtje binnen waarna ik de betaling kon voortzetten. Prima gehandeld, snel geregeld.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl