AlgemeenIk had een moederbord, koeler en ram besteld deze zijn allemaal nooit aangekomen bij mij. Ik had geselecteerd op hun website om gebruik te maken van een PostNL pakket automaat als afleveradres. Dit ging goed en zonder problemen.
Echter heeft PostNL het pakket ontvreemd door mij een pincode te sturen van de pakket automaat waar het in zou zitten echter zat er niks in. Vervolgens heb ik vanaf 10 januari gemaild naar megekko over deze klacht prima en na 5 dagen moest ik weer contact opnemen omdat het pakket spontaan kom opduiken.
Niet gebeurt helaas.
Toen weer contact opgenomen na die 5 dagen dat het pakket nog steeds niet terecht is. Toen hebben hun contact opgenomen met PostNL om een onderzoek te starten.
Er moest een ontvangersverklaring ondertekenen geen probleem.
Conclusie pakket is kwijt.
En vervolgens word er vandaag (28 januari) gevraagd of ik vervanging wil terwijl ik duidelijk in de mail van 17 en 27 januari al kenbaar heb gemaakt dat dit niet hoeft en liever mijn geld terug zie.
Ik heb nu geen worden meer over over Megekko en zit te denken om bij een ander bedrijf onderdelen te bestellen.
Pakket is hoogstwaarschijnlijk ontvreemd door PostNL medewerker uit een pakket automaat. Ik was binnen 10 uur bij de pakket automaat en het pakket was al weg had wel een pincode gehad en de automaat ging open maar helemaal geen pakket.
KlantenserviceIk vraag me af of de klantenservice door heeft wat ze eigenlijk aan het doen zijn bij dit soort klachten.
Ik heb diverse keren vanaf moment nummer 1 aan gegeven dat ik graag mijn geld terug wil aangezien ik het pakket niet heb ontvangen en het wel echt nodig had en dus al een tweede bestelling heb gedaan met tegenzin.
Komen ze met dit rare voorstel.
"We voorzien je graag van een oplossing en vernemen graag of we een vervangende zending gereed mogen maken en mogen leveren op hetzelfde adres?" Nee daar ga ik niet mee akkoord.