Belsimpel

het bestelproces voor in dit geval een smartphone is Voldoende.
Ondanks dat ik als terugkerende klant reeds was ingelogd, moest ik toch alle 'bekende' velden invullen. Betaling ging vlot met het scannen van een QR code via mijn betaal app.

Ondanks dat er bij het Winkelwagentje "staat voor 23:59u besteld, is morgen in huis". gaat deze vlag (waarschijnlijk) niet op. ik kreeg dezelfde dag rond 1900u een mail met de PostNL track& trace code, en bijna 24u later is de status van deze code nog steeds "Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerk".

Ik verwacht het pakket vandaag niet meer te ontvangen.

update 6 feb 2025: het pakket is uiteindelijk een dag later aangeboden door PostNL. Belsimpel vermoedt dat het in het PostNL sorteringsproces is fout gegaan.

Op mijn vraag of Belsimpel kan achterhalen waar mijn pakket is gebleven, kreeg ik een auto reply met als tekst "Bedankt voor je e-mail! We streven ernaar om je bericht binnen 24 uur te beantwoorden. Je krijgt hoe dan ook antwoord van ons."

update 6 feb 2025:
Na telefonisch contact met de klantenservice over de verlate levering door PostNL is e.e.a. uitgelegd wat de mogelijk oorzaak is geweest en heeft Belsimpel de fout van PostNL (wat toch wel voor wat frustratie bij de klant zorgde) met een zeer nette voucher goed gemaakt. Zeer correcte after sales vanuit Belsimpel!

Ik was al terugkerende klant bij Belsimpel en dat zal waarschijnlijk niet veranderen.

Hi Roelof1977, wat balen dat je pakket vertraging heeft opgelopen. Zou je je ordernummer kunnen mailen naar service@belsimpel.nl onder vermelding van je Tweakers review? We kijken graag met je mee naar een passende oplossing! Met vriendelijke groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops