Azerty

Azerty maakt zijn pay-off ‘Only the Best’ meer dan waar, ook voor mijn laatste aankoop. Ik wilde een compact systeem zelf bouwen waarbij ik wat onderdelen uit mijn vorige pc wilde hergebruiken. De medewerkster van de afdeling advies had aan een paar woorden genoeg om voor mij het perfecte systeem samen te stellen met hergebruik van enkele componenten uit mijn oude pc. Het advies kon ik met 1 druk op de knop in mijn winkelmandje leggen. Na een snelle check op functionaliteit op Tweakers heb ik het vervolgens besteld. En nee, ik heb niet eens andere webshops overwogen door hun snelle respons, goede advies & uitstekende producten. Ook fijn om te weten is dat ze marktconforme prijzen hanteren dus daar hoef ik me ook niet druk over te maken.

Je kunt, bij een order dat bestaat uit meerdere producten, kiezen voor gedeeltelijke verzending of complete verzending (als een product levertijd heeft bijvoorbeeld), wel zo handig. Zo voorkom je onnodig transport als je erop kan wachten.

Ik moest even wennen aan de aangepaste telefonische openingstijden, maar de opvolging op e-mail is snel & vakkundig. Geen vraag blijft onbeantwoord en ze geven vaak meerdere opties. Mocht er dan toch iets onduidelijk zijn, weten ze aan de telefoon snel te reageren en te verduidelijken. De whatsapp mogelijkheid kan ik onvoldoende beoordelen.

Scorekaart voor Azerty