Azerty

De bestelling was zeer makkelijk te plaatsen, uitgebreide maar ook overzichtelijke site. Ziet er verzorgd uit.

Voor de rest liep de betaling ook enorm vlot.

Een zeer vlotte site. Ben zeker van plan om in het vervolg hier nog producten te kopen, een echte aanrader!

Heb zelf een pc laten bouwen, toen die werd gebouwd kwam die de volgende dag al toe. De bestelling was zeer goed verpakt. Fijn dat alle dozen van de componenten er nog bij zaten.

Voor de rest geen minpunten, er was geen schade te vinden, en de pc werkte onmiddelijk.

De klantenservice is enorm vriendelijk! Ze antwoorden vrij snel; 2-4 dagen bij mij.
Het assemblageteam dan nog wat sneller, ik kreeg op de dag zelf nog antwoord. Als er een fout in je bestelling zat, lieten ze ook meteen weten wat er aan de hand was en stelden eventuele oplossing voor.

Dit team/bedrijf weet overduidelijk waar ze met bezig zijn en zijn zeer gespecialiseerd in wat ze doen. Custom built pc is zeer net geassembleerd en overal is er rekening mee gehouden. Cable management is top!

Scorekaart voor Azerty