ALTERNATE.nl

Eindelijk heb ik een nieuw toetsenbord aangeschaft. Dezelfde prijs werd aangeboden bij een andere grotere site, maar ik wilde het graag bij onze Alternate kopen. Ik ben ook blij dat ik dat heb gedaan, aangezien alles met gemak ging en ik een beter gevoel heb bij het ondersteunen van de lokale(re) elektronica boer.

Ik denk niet dat het bestelproces buitengewoon goed is - het is vrij standaard - maar ik ben van mening dat Alternate's UX/UI toch wel een van de betere is. Het ziet er 'clean' en overzichtelijk uit.

Alternate geeft voldoende opties voor bezorgdatums, waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt (net als van de gratis verzending, altijd fijn). Overigens is ook de verzendwijze te selecteren, genoeg keuze voor iedereen!

Ik heb de bestelling gekocht met een creditcard en hier ook geen problemen mee.

Zoals ik al zei zijn er een aantal datums te selecteren voor de levering van je bestelling, en ook de verzendwijze is aan te passen (dwz avondlevering, niet bij buren, etc.). Ik had het op twee dagen later gemikt en de levering werd op de juiste dag bezorgd. De doos had netjes wat opvulpapier en er was nergens schade.

Het enige probleem is de koerierdienst zelf - iets waar Alternate niet veel aan kan doen. Bij mij werd er gedrilled dat ik een code nodig had, aangezien het een aangetekend pakketje was (niet zelf gekozen). Achteraf werd het pakketje gewoon neergezet. Gelukkig is er niks fout gegaan en type ik deze review op mijn nieuw toetsenbord. Hoera!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl