Coolblue.nl

Ik ben bestel graag bij Coolblue.nl. Genoeg voorraad en aanbod, prijzen marktconform. Niet altijd de goedkoopste maar wel de service die ik daarbij verwacht.

---

Bij Coolblue ooit in deurbel met camera besteld, welke nooit is aangekomen. Dit betrof een doosje van rond de €300,00/€400,00 dacht ik zo. Desalniettemin na melding is dit direct door de klantenservice zeer serieus opgepakt en heb ik verder weinig meer hoeven doen behalve 1 melding bij PostNL. Dit om het probleem als consument ook bij hun te melden.

Ik heb netjes een melding gekregen dat het "onderzoek" een kleine week zou kunnen duren. Binnen deze tijd heb ik bericht ontvangen dat het zoekgeraakte pakket nog niet terecht was, maar dat ze alvast een nieuwe toe zouden toesturen.

Echt 100 punten voor hoe dit is opgepakt, ik heb nergens het gevoel gekregen dat het niet goed zou komen.

Als het over fijne webwinkels gaat, dan staat Coolblue in mijn top 3!

Komen nog altijd de belofte na: voor zo laat besteld, vandaag verzonden. Een belofte die door veel webwinkels gemaakt wordt, maar niet nagekomen.

Bewust een stofzuiger via Coolblue besteld zodat ik hem de volgende dag zou hebben, wederom niet teleurgesteld.

Scorekaart voor Coolblue.nl