Beste,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. We begrijpen dat het annuleren van je bestelling teleurstellend was en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
De SSD die je had besteld, was inderdaad massaal ingekocht door klanten vanwege een foutieve prijs die bij onze leverancier was doorgegeven. Helaas betrof dit een kennelijke vergissing, waarbij de prijs ruim 70% afweek van de normale verkoopprijs. Volgens de wet zijn we in zo’n situatie niet verplicht om het artikel te leveren tegen de foutieve prijs.
We begrijpen dat dit vervelend is, vooral omdat je erop rekende dat de SSD geleverd zou worden. Daarom hebben we klanten vooraf per e-mail geïnformeerd over de situatie, voordat we de orders annuleerden. In deze e-mail hebben we uitgelegd dat het een prijsfout betrof en hebben we aangegeven dat het aankoopbedrag zo snel mogelijk werd teruggestort.
Wat betreft je feedback over onze voorraadindicatie: deze wordt automatisch bijgewerkt op basis van informatie van onze leveranciers. In uitzonderlijke situaties, zoals deze, kan het voorkomen dat een product nog als beschikbaar wordt weergegeven terwijl de voorraad in werkelijkheid al volledig is opgekocht. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen je feedback mee om onze communicatie hierover verder te verbeteren.
We betreuren dat deze ervaring je vertrouwen in ons heeft geschaad. Mocht je nog verdere vragen hebben of als we ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op via reviews@azerty.nl.
Omar
Azerty