AlgemeenAl meer dan 12 jaar klant en nog steeds een prima bedrijf. Ik heb een apart bedrijfsaccount en een prive-account ivbm retour sturen (dat recht heb je niet bij een bedrijfsaccount). Ik schrik van de lage trust-score die ze hebben en kan dit echt niet onderschrijven. Ze geven ze netjes antwoord op vragen. Anderen op trustpilot hebben blijkbaar problemen met moederborden. Dit was vroeger het eerste wat ik hier kocht en nooit wat mee gehad. Ook met latere moederborden niet Ze hebben ook altijd scherpe prijzen, soms een paar procent duurder maar ik bestel liever niet bij duistere webshops die ik niet ken. Hopelijk krijgen ze daar snel de goede score die ze waardig zijn.
---
Ooit een garantie geval gehad en dat is prima opgelost. Een paar keer gebeld over een monitor en altijd goed antwoord gehad. Als de helpdesk het niet wist dan werd ik doorverbonden met de technische dienst.
Als er in een zending een ding is dat levertijd heeft kun je het er uit laten (halen) en verzenden ze de rest direct. Het is altijd goed verpakt en snel geleverd.