AlgemeenAls consument heb ik recent een account aangemaakt bij Max ICT en direct een Samsung Odyssey G9 besteld en betaald.
Het bestelproces verliep soepel en overzichtelijk.
De website biedt een ruim assortiment en voldoende betalingsopties, zoals je mag verwachten.
Elke stap in het proces werd per e-mail bevestigd: van betalingsbevestiging en orderverwerking tot aan de verzendbevestiging en een melding van de leverende partij. Zo blijf je goed op de hoogte van je bestelling.
De levering was netjes (door GLS) en het scherm arriveerde in perfecte staat.
Echter, mijn bestelling was afgerond vóór 16:43 uur, ondanks de belofte "Vandaag besteld voor 17:00 uur, volgende dag bezorgd", werd mijn bestelling pas om 17:12 uur verwerkt, waardoor de levering een dag vertraging opliep.
Dit was enigszins teleurstellend, maar verder een prima ervaring!
Natuurlijk, hier is een conceptreactie die je kunt gebruiken:
Reactie op de review van Mandeh85:
Beste Mandeh85,
Hartelijk dank voor je review en de positieve beoordeling van ons bestelproces en de communicatie rondom je bestelling. We zijn blij te horen dat je tevreden bent over de overzichtelijkheid van onze website, het ruime assortiment en de verschillende betalingsopties.
We vinden het spijtig om te horen dat de levering van je Samsung Odyssey G9 een dag vertraging heeft opgelopen. We begrijpen dat dit teleurstellend is, zeker omdat je bestelling voor 17:00 uur was afgerond en we "volgende dag bezorgd" beloven.
Kun jij je gegevens delen met ons op webcare@maxict.nl?
Het team van Max ICT