Azerty

Ik ben afgegaan op de goede recensies vanuit Tweakers voor de: https://azerty.nl/product...s-ryzen-9-7950x3d/8891289
En ik heb deze verder gecombineerd met de duidelijke informatie op de Azerty website, om tot het bestellen over te gaan (dat bijzonder gemakkelijk ging).

Wel was de levering ietwat later dan gepland. Maar dat kwam door de grote populariteit van de pc en dit werd netjes door Azerty gecommuniceerd op hun website. Ook werd de bestel status goed bijgehouden en ge-update in het account gedeelte en verder via de track & trace. Als klant is dat altijd ontzettend fijn om te zien/weten.

Tot slot, een extra compliment voor de opbouw en nette afwerking (met bijvoorbeeld kabels) van de pc! Maar ook met het goed verpakken van het pakket (zie ook het stukje bij Verzending). Ik heb daar helaas in het verleden wat slechte ervaringen mee gehad bij andere bedrijven.
En dit is toch echt een stukje extra service, wat ik erg waardeer! :)

Ik trof bij aanname van het pakket een flinke scheur in de buitendoos aan, dat ongetwijfeld tijdens het transport is opgetreden. Maar omdat in het pakket de pc verder nog in een doos zat verpakt (met piepschuim en diverse plastic luchtzakken ondersteund) is helemaal niks beschadigd.

Scorekaart voor Azerty