ALTERNATE.nl

Ik heb een pc samengesteld via website en laten bezorgen.

Het samenstellen was eenvoudig en prettig. Alle benodigde info beschikbaar en fijn dat het systeem automatisch filtert welke onderdelen bij elkaar passen en wat niet.

In voortraject diverse keren gewijzigd en fijn en vlug contact gehad met Alterante. Erg prettig en absoluut top service.

Na definitieve bestelling werd het wat minder. De indicatie van vijf werkdagen werd niet gehaald, maar toen ik bij dag acht belde om te informeren naar status, bleek het erg druk te zijn en mogelijk nog ruim een week zou duren. Dit vond ik teleurstellend want verschil met indicatie zou erg groot zijn. Ook omdat dit niet vanuit Alternate zelf actief is gecommuniceerd.

Tot mijn verrassing bleek het toch plots vlugger geregeld te zijn, want ik kreeg via email een verzendbevestiging; pc was onderweg.
Echter, ik had gekozen en extra betaald voor avondlevering en men had via reguliere levering verzonden. Heb plannen voor de dag moeten aanpassen want wilde de pc niet missen bij bezorging.

Pc ontvangen zoals besteld. Alles klopte. Echter viel mij op bij mijn vorige samengestelde pc, ook via Alternate zo'n 8 jaar geleden, dat men o.a. de fans had geoptimaliseerd. Dit maal niet.

Over algemeen tevreden, maar volgens mij zit er veel meer potentie. Service is gewoon goed en wat men levert ook. Jammer dat communicatie na bestelling iets minder verliep en dat verzending niet juist is ondanks de betaalde meerprijs.
Ik zou hier een volgende keer weer kopen.

Zie mijn toelichting; betaalt voor avondlevering en krijg een reguliere levering.

Vriendelijk en heel vlug in reageren. Ook actief advies.
Dit is voor mij reden om weer terug te keren.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl