AlgemeenEen goed assortiment en goede prijzen. Meerdere malen wat besteld maar met de after service heb ik helaas een slechte ervaring.
KlantenserviceDe bestelde Delta PSU bleek een te hoge inrush current te hebben waardoor de stop steeds sprong. Deze voeding heb ik ter reparatie aangeboden en Alternate bevestigde dat de voeding defect was. Alternate weigerde echter de voeding te repareren of vervangen omdat de originele C13 stekker door mij niet mee terug was gestuurd. Mij werd gevraagd de originele C13 stekker na te sturen. Het was mij echter niet duidelijk welke dit was (ik had deze niet gebruikt) en men kon dit ook niet uitleggen. Toen stelde ik voor om een kabel uit de winkel voorraad te gebruiken die ik zou betalen. Dat was voor Alternate echter geen optie. Ik moest echt zelf een kabel opsturen, dat mocht dan wel een willekeurige C13 kabel zijn. Ik vind het onacceptabel dat een reparatie wordt geweigerd terwijl door Alternate is geconstateerd dat deze defect is. En dit alleen omdat er een generieke kabel ontbreekt die voor de afhandeling van de reparatie niet relevant is. Als ik gebruik zou maken van mijn bedenktijd bij wet koop op afstand snap ik dat het product volledig terug moet, bij een reparatie echter niet.