Kamera Express

Zeer tevreden over de service van Kamera Express!

Ik had een tweedehands Sigma 150-600mm lens besteld bij Kamera Express. De levering was snel en de lens zag er keurig uit. Helaas merkte ik al snel dat de optische stabilisatie behoorlijk veel lawaai maakte, wat me niet normaal leek.

Ik besloot naar de winkel te gaan om het probleem voor te leggen. De service daar was uitstekend! Ik kreeg eerst een nieuwe lens om het verschil te vergelijken, en dat bevestigde mijn vermoeden: de tweedehands lens klonk echt niet zoals het hoorde. De medewerker testte mijn lens en kwam al snel tot dezelfde conclusie.

Ze boden me de optie om een andere tweedehands lens te kopen of wat extra geld bij te leggen voor een volledig nieuwe lens. Ik heb gekozen voor een nieuwe lens, en ik ben blij met die beslissing.

Een klein minpuntje was dat het niet mogelijk was om direct mijn geld terug te krijgen voor de tweedehands lens. Dat proces moest via het retourbeleid verlopen en zou minimaal twee weken duren. Toch werd ik tijdens het hele proces goed geholpen en begreep ik hun werkwijze.

Al met al ben ik zeer tevreden over Kamera Express, vooral vanwege hun klantvriendelijke service en het meedenken bij het vinden van een passende oplossing!

Het is niet zozeer de snelste levering bij tweedehands producten (2-5 werkdagen), en ik vond de tweedehands lens toch wat minimaal ingepakt. De nieuwe lens was echter keurig ingepakt, en de volgende dag bezorgd.

Enige minpuntje was dat ik niet m'n volledige bedrag gelijk terug kon krijgen. Hierop had de lens eerst teruggestuurd moeten worden, en binnen 2 weken zou ik het bedrag terug ontvangen. Aangezien ik toch een nieuwe lens wilde, leek dit me overbodig.

Heel erg bedankt voor je uitgebreide review, wat vervelend om te lezen dat de lens die je gekocht had defect bleek te zijn. Maar fijn dat we je in de winkel verder konden helpen. Ik wil je bedanken voor je feedback betreft het retourneren van de lens. We nemen dit erg serieus zodat we kunnen werken aan onze service.

Ik wens je natuurlijk heel veel plezier met deze prachtige lens! Deel je eens wat foto's met ons? #yourstoryourmission

Scorekaart voor Kamera Express