MediaMarkt

Op 18-12 heb ik een Sony Disc Drive besteld bij Mediamarkt, met de verwachting dat het pakket de volgende dag geleverd zou worden, zoals aangegeven op de website.
Omdat er iemand thuis zou zijn om het pakket in ontvangst te nemen, heb ik dit geregeld.

Vanwege het niet leveren van het product (was een kerstcadeau, hoe origineel) was ik genoodzaakt om via Marktplaats op kerstavond midden in de Limburgse Rimboe een Sony Disc Drive op te halen – natuurlijk tegen een flink hogere prijs.

Dank je wel, Mediamarkt, voor deze geweldige ervaring.
Ik zou er bijna trots op zijn!

Tot mijn verbazing vond ik in de brievenbus een "gemist"-bericht waarin stond dat mijn pakket in de "zwarte Klikko" zou liggen.
Na het controleren van zowel mijn eigen klikko als die van mijn buren, vond ik helaas niets.
Bovendien was het afvaldag, waardoor ik nu de hele straat moest aflopen en al mijn buren moest vragen of zij toevallig mijn pakket hadden ontvangen.
Uiteindelijk heb ik het pakket nergens kunnen vinden.
Deze bezorgwijze vind ik onacceptabel, ongeacht de waarde van het pakket.

Daarnaast was mijn ervaring met de klantenservice van Mediamarkt teleurstellend.en triest
Ik probeerde mijn bestelling te annuleren, maar kreeg te maken met veel obstakels en weinig medewerking.
De klantenservice toonde weinig begrip en hulp, wat het algehele ervaring nog frustrerender maakte.

Scorekaart voor MediaMarkt