AlgemeenTwee 'tweede-kans' WB Red 4 GB harddisks besteld, netjes geseald geleverd. Plug en play de Synology DS220 in. Helemaal blij. Na 6 dagen hield één van de twee schrijven het voor gezien. Piepende Nas melding 'vervang de schijf'. Oké retourneren dus.
Bij Alternate staat mijn bestelling niet in de reguliere 'bestellingen' lijst. Wel onder de knop 'Staat uw bestelling er niet bij - klik hier'. Ik denk dan 'waarom'? De serienummers op de factuur komen niet overeen met de serienummers op de harddisken. Weer denk ik 'dat is onhandig'... Dus met een van de serienummers een retourformulier aangemaakt. Het is een NAS disk, er staat van alles op wat ik niet kan en wil opsturen. Ik kan hem zelf niet opschonen wat hij werkt niet meer maar ik kan ook het risico niet lopen hem zo op te sturen. Op de factuur staat 2 jaar garantie op de website staat 6 maanden garantie.
Terugsturen is niet aan de orde, na 7 dagen niets gehoord. Kan ook geen retourmelding terug vinden in het systeem. Wel overal de melding "We hebben het erg druk, alles duurt lang!" Dat snap ik met zo'n systeem.
Kwam snel binnen en netjes verpakt. Gesealed en in een speciale harddisk doos.
KlantenserviceSysteem na inlog is een doolhof en onvolledig. Bestellingen en retour aanmeldingen zijn niet terug te vinden.