Max ICT B.V.

De website heeft een breed assortiment aan producten tegen zeer scherpe prijzen. Qua prijsniveau is het echt één van de voordeligste aanbieders die ik ben tegengekomen, wat een groot pluspunt is voor budgetbewuste shoppers zoals ik.

Echter, de website zelf voelt enigszins verouderd aan. De lay-out en navigatie zijn functioneel, maar niet echt modern of gebruiksvriendelijk. Het kan soms wat tijd kosten om precies te vinden wat je zoekt, vooral omdat de zoekfunctie niet altijd even accuraat werkt. Ook zou de mobiele versie van de site een update kunnen gebruiken, aangezien deze niet optimaal is voor kleinere schermen.

Wat ik wel waardeer, is dat ze duidelijke productinformatie geven en dat de voorraadstatus meestal accuraat is.
Kortom, MaxICT.nl biedt uitstekende prijzen en een betrouwbaar aankoopproces, maar het ontwerp van de website kan zeker een opfrisbeurt gebruiken om mee te gaan met de tijd. Als je een goede deal zoekt en bereid bent wat door een minder strakke interface heen te werken, is MaxICT.nl een prima keuze!

De levering verliep snel en alles was goed verpakt, wat het bestelproces uiteindelijk toch een positieve ervaring maakte.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops