Coolblue.nl

Heb een TV besteld en meteen betaald op 22 december. Het zou pas op 3 januari worden bezorgd en aan de muur bevestigd. Na het bericht over het exacte tijdstip van bezorging kreeg ik om 23 uur in de nacht ervoor een mail dat de TV niet meer op voorraad was en dat alleen de beugel zou worden bezorgd.
Je koopt dus een tv die op voorraad is, maar hij wordt niet voor je vastgehouden. Pas als de vrachtwagen gaat rijden, kijken ze of ze de tv hebben.

De dag erna heb ik gebeld en geprobeerd een vervangende tv in dezelfde prijsklasse te krijgen. Op de website was de alternatieve TV 7 euro goedkoper, maar omdat beide prijzen inmiddels veranderd waren moest ik juist 110 euro bijbetalen. Toen gekozen om toch bij dezelfde TV te blijven. Nu moet ik 2 weken wachten voordat de TV er hopelijk weer is en kan het ook langer duren. In dat geval wordt de tv toch geannuleerd.
Ik heb dus nog geen TV ontvangen en weet niet zeker of dat gaat komen. Pas op 17 januari wordt dat duidelijk.

Zwak dat ze niet (uit zichzelf) met een alternatief toestel komen of korting geven omdat het een tekortkoming van hun is. Ik had Coolblue juist gekozen vanwege hun goede reputatie en omdat alle eerdere bestellingen zo prettig verliepen..

De jongen bij de klantenservice kan er niks aan doen, het ligt aan het bedrijf. Maar de imago van service met een smile en dat Coolblue zo Cool is zijn ze kwijt.
Geef klantenservice graag meer mogelijkheden om Coolblue' s problemen zelf op te lossen en niet bij de klant te leggen.

Scorekaart voor Coolblue.nl