AlgemeenIk heb deze december een Moza KS stuur gekocht voor mijn Moza R5 set via Alternate. Ik ben erg blij met mijn bestelling, dit stuur icm de R5 drive unit geeft je een hele realistische ervaring in het simracen.
In 2023 nog een aantal artikelen besteld via Alternate voor mijn pc. Bij mij komt Alternate gewoon goed naar boven. Qua overzichtelijkheid op de website, service en dienstverlening zijn ze kwalitatief gezien erg goed. Bij andere webshops heb ik nooit het volle vertrouwen wat Alternate mij wel bied.
Ook de mogelijkheid om een eigen pc samen te stellen om zo onderdelen te vergelijken is ook top!
Verzending wordt altijd netjes verzorgd, laatste pakketjes bezorgd door PostNL, daar valt over te spreken. Hebben altijd een vaste bezorger en nooit een dag te laat. Pakketjes eigenlijk ook nooit beschadigd en niet ingedeukt zoals je weleens voorbij ziet komen.
KlantenserviceSnelle service, bij bestelling meteen een bericht: aan de slag. Updates worden snel gegeven en/of krijg je een bericht van. Top!