AlgemeenSlechte klantenservice: door een fout in hun server moest ik een product apart bestellen, wat extra verzendkosten met zich meebracht die er bij mijn originele bestelling niet waren. Na contact met hen wilden ze me niet tegemoetkomen. Retourzending moest ik ook zelf betalen.
KlantenserviceSlechte klantenservice: door een fout in hun server moest ik een product apart bestellen, wat extra verzendkosten met zich meebracht die er bij mijn originele bestelling niet waren. Na contact met hen wilden ze me niet tegemoetkomen. Retourzending moest ik ook zelf betalen.
Beste,
Bedankt voor je review.
Het spijt ons om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice en dat je deze ervaring hebt gehad.
We begrijpen dat extra kosten en een retourzending zelf betalen vervelend kunnen zijn.
Helaas hebben we op basis van deze review niet genoeg informatie om de situatie volledig te beoordelen.
We willen graag met je in contact komen om dit verder te onderzoeken en samen een passende oplossing te vinden.
Zou je ons een e-mail kunnen sturen via reviews@azerty.nl met je ordernummer en meer details?
We staan klaar om je te helpen en hopen dat we dit naar tevredenheid kunnen oplossen.
Omar
Azerty