AlgemeenKreeg een apparaat die beschadigd is, om snel een nieuwe te krijgen moest ik een nieuwe bestellen in de webshop, dat gelijk gedaan. En beschadigde product retour gestuurd. Vervolgens annuleren ze mijn nieuwe order, dus weer bellen, en hebben ze de annulering terug gedraaid. Vervolgens moet ik weer bellen wanneer ze de creditering doen, ivm 2de betaling vanwege in3 betaling van het retour gestuurde apparaat.
Crediteren ze het op mijn nieuwe order. Dus levering van nieuwe apparaat komt gewoon niet. Om gek van te worden dit.
Weer mail contact een heel verhaal kreeg ik, komt door de drukte van de feestdagen zeiden ze. Maar komt er gewoon op neer dat ze het apparaat nu gaan bestellen. Komt dan overeen met de levertijd wat op de site staat.
Vervolgens moet ik bijna 20 dagen wachten op me mijn bestelling. Slechte zaak dit
de bezorging etc ging goed, daar geen commentaar over, of het product bij de bezorging gevallen is en daarom stuk gegaan is, is niet bekend.
KlantenserviceWerkt langs elkaar heen, je krijgt advies wat je moet doen, en ze maken daar zelf alles door elkaar heen. waardoor van alles misloopt