Azerty

Tja, ik maak kans op een leuke prijs en ik mocht een cadeautje onder de kerstboom meenemen in ruil voor het schrijven van deze review, maar eigenlijk herinnerde het mij eraan dat ik nog nooit een review voor Azerty geschreven heb. En dat wordt wel een keertje tijd, ik ben al heel lang klant van Azerty, ik weet niet eens meer hoe lang. Waarschijnlijk iets van 20 jaar, Ze waren toen in ieder geval nog niet zo heel groot als nu en stuurden de onderdelen op in frikandellendozen en dergelijke. Ach, zo vermoedde niemand dat er dure PC-onderdelen in zaten.
En als iemand mijn vraagt waar ze het beste hun onderdelen voor PC's kunnen bestellen adviseer ik sowieso al Azerty, dus dan is een review plaatsen daar een logisch vervolg op.

En ik bestel dan ook niet zo heel vaak iets, maar als ik een PC bouw of repareer, hetzij voor mezelf of voor een ander, dan is Azerty voor mij het adres waar ik mijn onderdelen bestel. Ze leveren vlot en zitten op een half uurtje rijden afstand, waardoor ik eventueel ook de spullen op kan halen. En als er iets niet op voorraad is, zijn ze daar duidelijk over. Er is een uitgebreid assortiment, ik heb altijd kunnen vinden wat ik nodig heb. Ook voor upgrades van systemen zijn ze een uitstekend adres.

De prijzen zijn goed, ze zijn niet de allergoedkoopste, maar zitten vaak wel bij de 5 laagste aanbieders. Verzenden is vaak gratis.

Over retouren wordt nooit moeilijk gedaan, hun retoursysteem zit ook prima in elkaar.

Als je bij Azerty op de locatie komt, kom je binnen in een mooie moderne ruimte, waar je snel en vriendelijk geholpen wordt. Er is ook ruim voldoende parkeergelegenheid, met leuke bordjes trouwens in het Nedersaksisch.

Ik zie in ieder geval geen reden om van leverancier voor mijn PC-componenten te wisselen, ik kan Azerty iedereen aanbevelen... Oh wacht, dat doe ik al...

Het verzenden gaat snel en de artikelen worden goed verpakt.

In al de tijd dat ik klant ben van Azerty heb ik 2 of 3 keer iets terug moeten sturen. Afhandeling daarvan gaat snel en zonder gedoe.

Scorekaart voor Azerty