Azerty

Duidelijke artikelomschrijvingen, accurate voorraad-indicatie/levertijd. De "zoek/selectie-filters" bij o.a. HDMI-kabels zouden beter kunnen. (lengte per cm oplopend is leuk in een schuifbalkje, maar als tientallen checkboxen onder elkaar schiet het z'n doel voorbij). Tevens is de sortering van de boxen erg raar. (1m, 10m, daarna 2m, 20m etc.)

Op dit moment geen noodzaak tot contact met de klantenservice, de producten functioneren naar verwachting, dus op dat vlak "geen mening".

Gezien de bestelling op 24 dec. 's avonds en de aansluitende kerstdagen denk ik dat de "vandaag besteld, volgende werkdag geleverd" accuraat was voor bezorging op de 28ste. (de verzending was 's ochtends op 27-12 aangemeld bij de pakketbezorger)

Bij de track-en-trace info stond "Voor dit pakket moet je een handtekening zetten." maar de bezorger in kwestie heeft mij direct aan de deur het pakje gegeven, en niets laten ondertekenen. (Ik kan de winkel dit niet aanrekenen, maar ik vond het wel noemenswaardig om dat hier te vermelden)

De producten waren in een iets te grote (neutrale, geen logo's/reclame) doos verpakt, overgebleven loze ruimte was goed opgevuld met plastic luchtzakken. In elk geval was geen sprake van een overdreven grote doos.

Geen transportschade aan de product-verpakkingen geconstateerd.

De pakbon was bijgesloten in de doos.

Scorekaart voor Azerty