AlgemeenWat kan ik zeggen. Standaard webshop met standaard functionaliteit. Kom er via Tweakers in dus zoeken was niet nodig
VerzendingWelke verzending? Tot 2x toe is er toegezegd dat de monitor dezelfde dag verstuurd zou worden, tot 2x toe is dit niet gebeurd
KlantenserviceOp 12 december een monitor besteld met een levertijd van 2 a 3 werkdagen. Ruim op tijd voor de verjaardag van mijn zoon, de 19e. Na 5 dagen stilte de 17e een e-mail gestuurd (na telefonisch een kwartier in de wacht opgegeven) of ik de monitor uiterlijk de 19e kon verwachten. Antwoord kwam op de 20e: “de leverancier heeft blijkbaar niet geleverd, maar de levering komt vandaag binnen en doorgeleverd”. Te laat voor een alternatief. Weer een mail gestuurd, geen antwoord. De 23e gebeld en toch maar een kwartier in de wacht. Zelfde antwoord als de 20e. Helaas ook weer niets verstuurd. De monitor is al die tijd op voorraad bij de leverancier. Het gaat er bij mij niet in dat de leverancier niet wil leveren. Ik bestelde bij Azerty omdat ik dacht dat dit een betrouwbare partij is, blijkbaar heb ik het mis. Eens en nooit weer!
- beloofde levertijd wordt niet gehaald
- geen enkele update over levertijd
- bereikbaarheid klantenservice is beneden peil
- beloftes klantenservice worden niet waargemaakt
Beste,
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring.
We begrijpen dat het erg teleurstellend is wanneer een bestelling niet op tijd geleverd wordt, vooral als dit een cadeau voor een speciale gelegenheid betreft.
Onze excuses voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
Tijdens de feestdagen was het uitzonderlijk druk, wat helaas invloed had op onze reactietijd en de communicatie rondom levertijden. We werken met verwachte levertijden die we ontvangen van onze leveranciers, maar we doen ons best om deze zo nauwkeurig mogelijk te communiceren. Het spijt ons dat je hier geen tijdige updates over hebt ontvangen en dat onze klantenservice minder goed bereikbaar was dan je van ons mag verwachten.
We waarderen je feedback en nemen dit mee om onze processen te verbeteren, zodat we in de toekomst sneller en beter kunnen communiceren over vertragingen.
Mocht je nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op. We hopen je in de toekomst alsnog van dienst te mogen zijn.
Omar
Azerty