AlgemeenIk heb online een tablet tijdens de Black Friday deal gekocht, deze is helaas beschadigd aangekomen, dusdanig dat het hele scherm gebogen is.
Je zou zeggen dat het een kwestie is van even met klantenservice contact opnemen en het is zo geregeld, ik heb immers al het bewijs dat deze door de verzending beschadigd is geraakt.
Echter, niets is minder waar. Het heeft mij een week mailen en contact via Messenger (Facebook) gekost om überhaupt enig nuttig antwoord te krijgen.
Vervolgens hebben ze mij verteld dat ik de online gekochte tablet het beste in een winkel om kan ruilen, dus toen zijn we naar de winkel gegaan en daar gaven ze aan dat ze de tablet niet om kunnen ruilen, want hij is online en niet in een fysieke winkel gekocht.
Uiteindelijk hebben ze de tablet voor ons retour gestuurd en na nog een kleine week wachten is een nieuwe tablet geleverd. Al met al heb ik dus twee weken gewacht op het product, en hebben we ook nog eens kosten gemaakt om naar de winkel te gaan.
De tablet welke ik gekocht heb is onverhoopt beschadigd geraakt door DHL, dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Echter, wanneer het veel beter in was gepakt dan was die was waarschijnlijk niet beschadigd geraakt.
KlantenserviceHet is zeer lastig om met de klantenservice in contact te komen en de online klantenservice is totaal niet afgestemd op de klantenservice in de fysieke winkels.