Azerty

Ik had een game laptop besteld bij deze webshop en ik had hem snel ontvangen binnen een paar werkdagen. Ik kon gemakkelijk betalen en de service is goed en ze reageren altijd binnen 24 uur.
De laptop die ik had besteld was een aorus 16x een goeie game laptop die alles kan runnen en ik ben er natuurlijk heel erg blij mee.
Ik zorg ook altijd goed voor mijn eigen spulletjes en ik ben er ook super zuinig mee om het zolang mogelijk te kunnen gebruiken en als het nodig is poets ik hem weer netjes.
De webshop heeft genoeg spullen om uit te kiezen en het is gemakkelijk te vinden op de website en het is ook duidelijk.

De levering van mijn game laptop was goed op tijd aangekomen en het was goed verpakt en er was niks beschadigd alles was netjes zoals het hoord.

Ik had wel eens problemen met mijn game laptop die in de tussentijd al zijn opgelost maar ik werd als ik een vraag of klacht had wel netjes en goed geholpen door de klantenservice van de webshop.

Scorekaart voor Azerty