AlgemeenVan 18.11.2024 – 02.12.2024 had MediaMarkt een deal waarbij je bij aankoop van een nieuwe iPhone je oude iPhone kon inruilen voor een extra €100 inruilbonus. Een mooie actie, zou je denken, maar het blijkt in de praktijk onbruikbaar.
We proberen al twee weken gebruik te maken van deze deal, maar het systeem werkt simpelweg niet: je kunt geen iPhone selecteren om in te ruilen. Na meerdere telefoontjes met de servicedesk werden we steeds doorverwezen naar de IT-afdeling, die het “te druk” heeft om het probleem op te lossen. Via e-mail duurt het ontzettend lang om een reactie te krijgen, en uiteindelijk werden we verwezen naar een MediaMarkt-winkel in de buurt.
Hoewel we een half uur moesten rijden naar de dichtstbijzijnde locatie, besloten we het toch maar te proberen. Helaas kregen we daar binnen twee minuten te horen: “Sorry, hier doen wij niks mee. Succes.”
Dit is ronduit schandalig. MediaMarkt doet mooie beloftes, maar levert niet. Als klant voel je je aan het lijntje gehouden en totaal niet geholpen. Ik raad iedereen aan goed na te denken voordat je hier een aankoop doet.
Levering was 1 dag te laat maar dat is nog prima.
KlantenserviceDe klantenservice van MediaMarkt is zwaar teleurstellend. Meerdere keren gebeld en telkens doorverwezen naar de IT-afdeling, die het te druk heeft om problemen op te lossen. Via e-mail duurt het lang voordat je een reactie krijgt, en in de winkel word je simpelweg weggestuurd met een "Succes, hier doen we niks mee." Als klant voel je je compleet genegeerd. Geen aanrader.