Megekko

Producten kopen bij Megekko is leuk, maar wees niet verbaasd als ze kapotte producten leveren en vervolgens lak hebben aan je consumentenrechten. Ze eisen eerst drie reparaties voordat ze een andere oplossing overwegen.

Nooit een probleem gehad, behalve één keer dat een product niet aankwam, maar dat hebben ze snel vervangen.

Ik kocht ongeveer een jaar geleden een monitor bij Megekko. Die kwam aan met een dode pixel, wat ik meteen meldde. Na ongeveer 11 maanden begon de monitor kuren te vertonen: hij ging niet meer aan zonder de stekker eruit en erin te doen, en er flitsten witte lijnen over het scherm. Ik vroeg om vervanging of terugbetaling, maar zij stonden alleen een reparatie toe. Na de reparatie werd de monitor teruggestuurd, maar nog steeds niet in orde. Heeft even gewerkt en dan zijn alle problemen, uitsluitent de dode pixel, teruggekomen. Ze gaven aan pas na drie reparaties andere oplossingen te overwegen, en uiteindelijk lieten ze weten niet meer te reageren op dit probleem. Mijn eerste koopervaring was prima, maar hun weigering om consumentenrechten te respecteren en een eerlijke oplossing te bieden is zorgwekkend. Ik vermoed dat ik niet de enige ben met dit probleem.

Scorekaart voor Megekko