AlgemeenIk heb een pixel 9 pro besteld bij belsimpel. ik maak jaren gebruik van belsimpel sinds mijn aller eerste telefoon! Altijd de beste prijzen gehad! De pixel 9 pro grijs 256gb die ik had besteld had leveringsproblemen. dit lag niet in de handen van belsimpel want het was overal een probleem ook bij de mediamarkt etc. Dit was erg jammer want ik moest heel lang wachten op mijn item maar gelukkig kan ik alitjd belsimpel klanten service bellen zelfs om half 12 savonds nog!
Ik ben desondanks de leveringsproblemen erg tevreden met belsimpel. Betrouwbare website met altijd de beste prijzen!
Er was dus een vertraging in levering maar daar kon belsimpel niks aan doen. zodra bij voorraadig was de dag erna binnen!
Klantenservicebereikbaar tot 12 uur savonds en krijg zeer snel iemand aan de telefoon!
Hi jitse van beek, bedankt voor het delen van je ervaring met Belsimpel! Ik kan me voorstellen dat het balen is dat de levering veel vertraging heeft opgelopen. Fijn om te lezen dat je verder wel erg tevreden bent over je bestelling! Ik wens je veel plezier met je nieuwe Google Pixel. Groet, Fleur van Harmelen