ALTERNATE.nl

Ordernummer:

Ik heb een ROG Zephyrus G16 gekocht en het proces ging heel soepel. Het Laptop was makkelijk te vinden op het website en het prijs was prima. Het was goedkoper dan op het officiele website van ASUS. Ik had het op een aantal dagen voor blackfriday besteld en tot nu toe heb ik er geen problemen mee.

Wat me wel tegenliep was dat het product sepcificatie niet overzichtelijk is. Ik ben een persoon die niet alleen kijkt naar de GPU of CPU, maar ook naar de kleinere dingen zoals WLAN, bluetooth etc. Voor de productspecificaties heb ik andere websites bezocht en vervolgens via Alternate gekocht.

Het verzending kwam op tijd zoals gemeld op de website van Alternate. Echter, het verpakking was beschadigd. Gelukkig is er niks aan de had met mijn product, anders was hij gelijk teruggestuurd.

Ik heb drie verschillende dagen gebruik gemaakt van de chatbot en twee keer in twee verschillende dagen wanneer ik contact nodig had met een medewerker stond er dat de medewerkers momenteel niet beschikbaar zijn en dat ik een mail kon gaan sturen.

Ik heb dezelfde dagen op een andere tijdstip opniew geprobeerd en dit keer werd ik wel verbonden met een medewerker.

Dit gebeurde allemaal tussen de werkuren. Mijn vragen zijn wel beantwoord maar kon wel sneller.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl