Megekko

Betrouwbaar en Snelle Service!

Ik heb inmiddels meerdere keren computeronderdelen besteld bij Megekko.
Bij elke bestelling viel het me op hoe snel alles werd geleverd. Vaak had ik mijn onderdelen al de volgende dag in huis, zelfs als ik laat op de dag bestelde. Dit is perfect als je snel iets nodig hebt voor je PC-build of upgrades.
Megekko heeft een indrukwekkend breed assortiment. Of het nu gaat om processoren, videokaarten, moederborden of accessoires, ik heb altijd gevonden wat ik zocht. Ook voor minder gangbare producten hebben ze vaak een oplossing. De klantenservice verdient een pluim. Toen ik een keer een vraag had over een product, kreeg ik snel en deskundig advies. De medewerkers zijn vriendelijk en duidelijk betrokken, wat het bestelproces erg prettig maakt. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Het zoeken naar specifieke producten en het vergelijken van specificaties gaat moeiteloos, wat het shoppen heel efficiënt maakt. Ik heb altijd mijn bestellingen compleet en in perfecte staat ontvangen. Dit geeft me veel vertrouwen in deze webshop.

Kortom, Megekko is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige computeronderdelen met een uitstekende service. Ik blijf hier zeker terugkomen!

De levering was razendsnel, mijn bestelling kwam de volgende dag aan

De klantenservice is deskundig en behulpzaam, maar alleen via e-mail bereikbaar.

Scorekaart voor Megekko