AlgemeenPrima betaal systeem, ik mis alleen Klarna of iets in die richting. Maar het weekt prima.
VerzendingGoed verpakt in een stevige doos. Alleen de doos van de computer kast kwam beschadigd binnen.
KlantenserviceDe mensen van de technische zijn hebben over het algemeen niet de kennis die ze zouden moeten hebben.
Na aanschaf in totaal 3 defecte geheugen bankjes opgestuurd gekregen, maar moest wel investeren in deze geheugen bankjes. Na 3e keer moest ik mijn hele pc slopen om mijn moederbord, processor en geheugen bankjes op te sturen. Hier bleek het dat de 3e set geheugen bankjes weer defect waren. Ik had alles netjes verpakt(in originele verpakking) opgestuurd en kreeg het ook weer O terug alleen hadden ze de beschermkap van de processor niet goed geplaatst dus kwam mijn moederbord binnen met verbogen pinnetjes op het processor gedeelte.
Ik ben redelijk uit mijn dak gegaan en kreeg uiteindelijke een nieuw moederbord.
Gelukkig deed mijn pc van €1.800 het eindelijk naar behoren. Maar 2 dagen later kreeg een mailtje of ik een sata kabeltje en een wifi antenne wilde terugsturen.
Erg stugge organisatie met een waardeloze klantenservice .
Al met al weer terug maar mijn oude leverancier