AlgemeenHet is mijn 3e bestelling bij Plasmavisie in 7 jaar, de eerste 2 gingen prima.
Alleen deze keer helemaal niet.
Ondanks meerde verzoeken doet Plasmavisie helemaal niets, en zijn ze zelf niet in staat om op mijn mails inhoudelijk te reageren.
Tussen de koop en deze review is de prijs van de tv met 78 euro gestegen. (Dat de tv weer retour komt zullen ze daarom wel niet erg vinden?)
Je betaald voor bezorgen, maar dat zit er niet in. Na betalen kan je het alsnog lekker zelf gaan ophalen.
PostNL heeft 3 dagen rond gereden met de tv met elke keer email meldingen van uitgestelde levering.
Helaas vond de chauffeur het te veel werk om de tv uit de bus te tillen.
Het is in deze dagen niet aangeboden.
Geen excuses, geen nieuwe poging. Wat een schande.
Reageren doen ze redelijk snel, want ze sturen toch alleen standaard berichtjes.
Aan lezen en daarop reageren zit er niet in.
Geachte klant, de tv was na enkele dagen nog niet bezorgd en er staat bij PostNL elke keer dat de tv in hun bezit is en bezorgtijd wordt berekend. Daarop hebben wij een onderzoek laten instellen en steeds contact gezocht met PostNL. Wij kunnen zonder reactie van PostNL niets doen. En wat u schetst dat de tv dan retour komt en vinden wij niet erg omdat de prijs weer hoger is dat is helemaal niet aan de orde. Als een tv niet wordt bezorgd door PostNL en deze komt retour dan plannen wij deze weer in maar dan met een van onze eigen chauffeurs zodat wij zeker weten dat de tv dan wel aankomt deze keer. Ook zegt u dat u de tv dan zelf moet komen halen bij ons is ook niet waar. Dat is dan een optie of wij plannen deze in voor eigen bezorging. Wij snappen dat het vervelend is maar u schuift nu alles naar onze kant toe terwijl als een tv met PostNL mee gaat hebben wij het niet in de hand en wij zijn er wel degelijk druk mee geweest op de achtergrond en hebben netjes op alle email snel gereageerd en ook gemeld dat het enorm druk is bij PostNL. Het zijn geen standaard berichtjes maar een heel verhaal schrijven op de email is niet nodig. Het is vaker voorgekomen dat het zo ging met PostNL in de afgelopen drukke periode helaas maar wij hebben daarna zelf de tv gebracht bij de klanten of ze wilden zelf afhalen en die waren heel tevreden en hadden begrip dat het fout kan gaan bij PostNL en wij er niets aan kunnen doen.
Zou u ons aub naar aanleiding van dit bericht een email kunnen sturen? Zodat wij kunnen kijken of we nog wat kunnen doen voor u en wat er niet goed gegaan is.
Met vriendelijke groet, Plasmavisie sales support
12 keer heb ik met Plasmavie gemaild. Ze hebben helemaal niets gedaan. En nu wacht ik al 6 weken op mijn betaling. Denk dat het via de rechtsbijstand zal moeten gaan. Dus in het kort bezorgen is ophalen en anders geld kwijt en geen product. Lang gewacht en pas na aandringen een gedeeltelijke terug betaling ontvangen. Oplichters!!!