Belsimpel

Soms moet je voor een prijsvechter inleveren op service. Dat is tot op heden niet mijn ervaring met Belsimpel. Ik bestel om de zoveel tijd een telefoon voor mijzelf, mijn vrouw of een klant. Meestal is Belsimpel één van de goedkoopste, zeker als je de aanbiedingen een beetje in de gaten houdt.

Het bestelproces ging makkelijk, je krijgt de mogelijkheid om alles direct achter elkaar in te vullen, de uploaden en rond te maken, waardoor een nieuw abonnement bij een andere provider relatief snel en soepel gaat. Ook toestel wordt snel geleverd in anonieme verpakking. Dit helpt denk ik met het voorkomen van diefstal. Wel zo zuur als je pakketje met je dure nieuwe telefoon misplaatst wordt. Belsimpel geeft uitgebreid rapportage bij iedere stap per mail, bundelt de juiste accessoires makkelijk tijdens het bestelproces en was ook redelijk goed bereikbaar en uitermate behulpzaam toen bleek dat mijn order dubbel was ingeschoten. De tweede werd snel geannuleerd na een belletje en alles was voor elkaar.

Ik bestel liever weer bij Belsimpel dan bij een random andere shop, zelfs als ze wel een keer een tientje of wat duurder zijn.

Snel verzonden, goede updates per mail, track en trace duidelijk. Degelijk verpakt.

Ik had aardig vlot iemand aan de lijn, maar het was ook weer niet direct. Wel vriendelijk te woord gestaan en snel en adequaat geholpen.

Hi Feroxz, bedankt voor je uitgebreide en gedetailleerde review over Belsimpel. We vinden het erg leuk om te lezen dat het bestelproces soepel en naar wens is verlopen. We zien je in de toekomst graag weer als klant tegemoet! Groet, Fleur van Belsimpel

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops