AlgemeenOnduidelijkheid over levering. Wordt zonder mededeling in deelleveringen opgesplitst. (de mee bestelde kabel werd nog niet geleverd).
VerzendingCrucial SSD heeft duidelijke kenmerken van gebruik: er zitten plakband-sporen op en slijtage aan de rand. Aan de connector is te zien dat de SSD veel aan/losgekoppeld is. Crucial zat niet in originele verpakking (maar in antistatisch zakje). Onacceptabel!
KlantenserviceIk kreeg na retourverzoek een standaard antwoord. Ik vind dat ik benadeeld ben. Nog geen reactie van Azerty.
Beste,
Vervelend om te horen dat je een onaangename shopervaring hebt gehad. Onze excuses hiervoor. Het opsplitsen van een bestelling zonder mededeling is uiteraard geen standaardprocedure bij Azerty.
Het spijt ons te horen dat de SSD gebruikt lijkt te zijn. Mogelijk gaat het om een 'tweedekans'-product, maar dit kan ik helaas niet uit je review opmaken. Graag komen we met je in contact om dit verder uit te zoeken.
Zou je contact met ons willen opnemen via review@azerty.nl en daarbij je ordernummer vermelden? We helpen je graag verder!
Omar
Azerty