Azerty

Een voor mij uitzondelijk betrouwbare winkel door voorafgaande ervaring.

De CPU en het moederbord dat ik nu vervang, werden destijds beide door Azerty vergoed werden.
De CPU (8700k) raakte in de post verloren, dus stuurde ze er opnieuw 1 naar me toe op kosten van de zaak.
Daarnaast had het vorige moederbord een niet-functionerend 2e PCIE slot. Ik reiste naar Raalte af om uiteindelijk zelf in de werkruimte aan te tonen dat dit verkeerd ging. Uiteindelijk werd ook deze dus vernieuwd.

Kortom; hoewel alles van m'n huidige bestelling naar behoren functioneert, wist ik dat bij enig defect of problemen ik een uitstekende service had gekregen en geen zorgen zou hoeven hebben bij deze nieuwe PC.

P.S. Mocht ik de prijs winnen; dan gaat deze maar m'n ouders gezien ik m'n systeemupdate al uitgevoerd heb (en overigens al een laptop & macbook werk (ja, beide ^^))

Tijdens de drukke black friday dagen is de levering simpelweg op de gebruikelijke manier geleverd. Ik zou bijna aangeven dat ik hierdoor niet in de gaten had dat het black friday was :)

Dit keer verliep alles goed en werkt alle apparatuur. Mailtjes komen tijdig aan, track & trace zijn vanaf het eerste moment goed te volgen en was er geen aanleiding tot contacteren.

Voorgaande contact met klantenservice staat genoteerd bij Algemene Beoordeling. Ik heb blindelings vertrouwen in de service.

Scorekaart voor Azerty