AlgemeenAzerty is een fijne winkel. Daar haal ik mn computer spulletjes al 16 jaar denk ik.
Ook lekker in de buurt. Lokaal kopen bij mensen die elkaar begrijpen ben ik een enorm voorstander van. Ja mssch kun je het vanuit Duitsland nog weer 'n 10tje goedkoper krijgen, maar bij Azerty heb je gewoon snel contact met mensen, mocht dat nodig zijn. En ze staan vrij vaak in top 5 vd pricewatch.
Heb er afgelopen maanden 3x besteld. Vaak bestelde ik pas om 22:45, maar volgende dag staat de koerier gewoon voor de deur met al die mooie spulletjes. Ook prettig als je met een build bezig bent en bijv. de oude CPU-cooler blijkt toch niet compatible met nieuwe systeem. Volgende dag kun je meteen verder met de nieuwe, mits je zelf ook rekening met 'werkdagen' houdt, natuurlijk ;-)
Asus B650 TUF was refurbished, ook prima in orde.
Verzending ook goed. Zelf zou ik alleen wel luchtzakken rondom het hele product wikkelen. Bij Azerty doen ze alleen de luchtzakken bovenin, dus de onderkant blijft relatief kwetsbaar. Maar is tot nu toe altijd goed gegaan, dus vooralsnog hebben ze het gelijk aan hun kant.